1398/10/13 جمعه
پيام تسليت دكتر معصومي رئيس دانشگاه پيام نور استان آذربايجان شرقي
رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در پیامی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت

پيام تسليت دكتر معصومي رئيس دانشگاه پيام نور استان آذربايجان شرقي به مناسبت شهادت سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سليماني فرمانده دلاور سپاه قدس

بسم رب الشهداء و الصدیقین
بار دیگر سرداری رشید و پرورش یافته در دامان انقلاب و در مکتب امام حسین(ع) و ائمه اطهار(ع) در دفاع از حریم ولایت و حرم اهل بیت (ع) مشتاقانه به لقای معبود و معشوق خویش شتافت و چه نادانند آنهایی که می‌پندارند با شهادت سرافرازانه این دلیر مردان عاشق شهادت ،‌ در مسیر مبارزه راستین با تروریسم و حامیان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آنها خللی وارد خواهد شد.
شهید سرافراز اسلام سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده دلاور ، شجاع و بی نظیر سپاه قدس ، عاشقانه و باصلابت و اقتدار همچون سید و سالار شهیدان، خون خویش را تا ابد بر بلندای افق آسمان انسانیت به یادگار گذاشت و برگی دیگر از حماسه حسینی در کربلای امروز اسلام را رقم زد.
بی‌شک نیروهای توانمند نظامی جمهوری اسلامی ایران که تربیت شدگان مکتب ولایت‌اند به زودی انتقام خون پاک این شهید سرافراز و والا مقام را از دشمنان قسم خورده اسلام خواهند گرفت و ضجه‌های آخر تروریست‌های کثیف آمریکایی شنیده خواهد شد.
اینجانب شهادت این فرمانده بی بدیل جبهه های نبرد حق علیه باطل را به محضر حضرت ولی‌عصر(عج)، ‌رهبر معظم انقلاب، ملت بزرگوار ایران اسلامی، جامعه بصیر ولایتمدار استان آذربایجان شرقی و خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور و خانواده محترم ایشان تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم و از درگاه ایزدمنان برای روح آن مرحوم علو درجات و برای بازمندگان صبری عظیم و اجری جزیل مسئلت دارم.