1400/12/15 یکشنبه
دکتر جمال پور در دیدار اعضاء شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان آذربایجانشرقی:
مفاهیم انقلاب را در عرصه های دانشگاهی، هنری و ورزشی جاری کنیم

دکتر جمال پور در این دیدار با اشاره به قرارگیری در ماه شعبان، بر نهایت بهره مندی از فیوضات این ماه تاکید کرده و شعبان را شناسنامه تشیع دانستند، چرا که شعبان ماه تولد امامان بزرگوار من جمله امام حسین (ع) و امام زمان (عج) میباشد که اگر در گذشته امام حسین و کربلا را جهت درس آموزی داریم، امروز نیز امام زمان را جهت رشد و تعالی معنویات و مدیریت جهانی آینده داریم که این همان فلسفه سیاسی تشیع به شمار میرود.
 ایشان در ادامه تکریم و گره گشایی از کار مردم را جهت صیانت از خون شهدا و پاسداری از اسلام و انقلاب از اولویت های نیروهای انقلاب دانسته و اساتید بسیجی را حلقه اتصال دانشگاهیان با آحاد ملت شریف ایران اسلامی معرفی نمودند.

در این دیدار دکتر اسدیان معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه  شهرستان مراغه و رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور نیز با اشاره به تاکید دولت انقلابی آیت الله رئیسی در راستای تحقق شعارهای اصلی انقلاب و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب طبق منویات مقام معظم رهبری، اعتماد به جوانان انقلابی در جهت شکوفایی و تحقق خدمت رسانی مطلوب به آحاد ملت را از الویت ویژه برخوردار دانسته و بر یکپارچگی و اتحاد نیروهای جریان انقلاب در راستای تغیرات مثبت در جامعه تاکید کردند.
 ایشان همچنین دکتر جمال پور را از پاسداران انقلابی و بسیجی دانسته که وجودشان در استان سرمنشاء خیر خواهد بود.