1401/11/23 یکشنبه
پیام تسلیت دکتر بلال پناهی
پیام ریاست دانشگاه پیام نور مراغه در پی درگذشت شاعر فرزانه شیخ العشرا استاد کریمی مراغه‌ای

پیام تسلیت دکتر بلال پناهی در پی درگذشت شاعر فرزانه استاد کریمی مراغه‌ای

بسمه تعالی
بار دیگر گلچین روزگار، یکی از گل‌های بوستان فرهنگ و هنر غنی این سرزمین را برچید و بلبلان و شیفتگان این باغ را در غمی بزرگ وا نهاد. درگذشت شاعر بزرگ ، صاحب نشان درجه یک هنری در شعر آئینی؛ طنزپردازی اجتماعی و مردمی و با اخلاص استاد میرزا حسین کریمی مراغه‌ای رحمة الله علیه ضایعه‌ای است که اصحاب فرهنگ و ادب شهرستان مراغه را به سوگ نشاند.
بی تردید وی یکی از مفاخر و چهره‌های فرهنگی و هنری برجسته کشور بود که آثار وی برای همیشه در یادها خواهد ماند.
بنده ضمن ابراز تأسف از درگذشت این شاعر و ادیب پیشکسوت مراغه ای و اعلام همدردی با خانواده محترم و بازماندگان ایشان، بدینوسیله فقدان این هنرمند را به اصحاب فرهیخته فرهنگ و هنر استان به‌ویژه اهالی شعر و ادبیات تسلیت گفته و خداوند منان برای آن مرحوم علو درجات و برای تمامی بازماندگان شکیبایی و طول عمر باعزت مسألت می‌نمایم.
روحش شاد، یادش گرامی باد.

دکتر بلال پناهی
ریاست دانشگاه پیام نور مراغه