فناوری و پژوهش
پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور مراغه بمناسبت فرارسیدن عید نوروز باستانی
تبریک دکتر پناهی بمناسبت عید نوروز 99

بسم‌الله الرحمن و الرحیم

یا مقلب‌القلوب و الابصار، یا مدبراللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال

نوروز باستانی کهنترین جشن گیتی است که در سرزمین مقدسمان با آموزه‌های اسلامی تحکیم یافته و همواره آغازی برای اعتدال، طراوات، نشاط و شادابی ، شکوفایی، پویایی و بالندگی است . در روزهایی که فضای عمومی کشور متاثر از بحران کرونا در سکوت فرو رفته است، فرا رسیدن بهار فصل حرکت، دگرگونی و نو شدن، حلاوت و جلوه ای ویژه دارد. بهار طبیعت به انسان می آموزد در ورای هر سختی، یک نو شدن و زیبایی نهفته است و از این رو ایمان داریم که ایران اسلامی از این روزهای سخت عبور کرده و جامعه پر از نشاط و شادابی خواهد شد.

اینجانب فرارسیدن سال نو و بهار طبیعت را به تمامی جامعه دانشگاهی ، به‌ویژه اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور مراغه صمیمانه شادباش عرض نموده و توفیق روزافزون،سعادت و بهروزی شما عزیزان و خانواده محترمتان را در سال نو از خداوند متعال خواستارم.

دکتر بلال پناهی

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مراغه