فناوری و پژوهش
1400/4/7 دوشنبه
در راستای اجرای تفاهم نامه کشوری
دیدار دکتر معصومی با مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان آذربایجان شرقی

ه به پتانسیل های منحصر بفرد دانشگاه پیام نور و توانمندی های پرسنل و اعضای علمی آن، گفت : اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از ارگانهای بسیار مهم و تاثیرگذار در جامعه هست که با وجود مسئولینی متعهد و متدین منشاء اثرات خیر فراوانی بوده و هست.
رئیس دانشگاه پیام نور استان با تشریح عملکرد دفتر آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور استان و برگزاری دوره های متنوع آموزشی مهارتی در تمامی حوزه ها، گفت : امیدوارم بتوانیم بر اساس تفاهم نامه کشوری و استانی موجود، سطح فعالیت ها و همکاری های موجود را گسترش داده و درراستای تامین منافع همشهریان عزیز موفق عمل نماییم.
دکتر فتحی مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز ضمن قدردانی از حضور مسئولین دانشگاه پیام نور و توجه به گسترش همکاری های دوجانبه ، گفت : آماده ایم بر اساس بخشنامه های ابلاغی و تفاهم صورت گرفته و استفاده از توانمندیهای یکدیگر کارهایی ماندگار و مثبت را در حوزه های پیش بینی شده رقم بزنیم.
روسای دو دستگاه اجرایی استان تفاهم نامه همکاری استانی را امضاء و با تبادل آن عملا همکاری در زمینه آموزشی را به عنوان گام اول عملیاتی کردند.