برگزیده ها
1398/10/5 پنجشنبه
تجلیل از 5 پژوهشگر برتر دانشگاه پیام نور مرکز مراغه
طی مراسمی از پژوهشگران برتر مراکز آموزش عالی شهرستان ویژه مراغه در تالار عبدالقادر مراغه ای تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مراغه مهندس شعفی معاون سیاسی و امنیتی اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان مراغه ضمن تشکر و قدردانی از پژوهشهای انجام یافته در شهر تاریخی ، فرهنگی مراغه ؛خواستار تلاش مضاعف پژوهشگران در عرصه های گوناگون شد.

وی با تاکید براینکه  مسئولین امر نیز می بایست با پژوهش و تحقیق تصمیم گیری کنند خاطرنشان شد: برای رسیدن به قله های ترقی و افتخار ، پژوهش اساس کارهاست .

ایشان ضمن اشاره به آفت های پژوهش گفت: در حوزه پژوهش نیاز سنجی احساس نمی شوند بلکه بایستی پژوهش ها نیازهای جامعه را برطرف نمایند.

در پایان از پژوهشگران برتر مراکز آموزش عالی که در میان آنان 5 عضو علمی دانشگاه پیام نور مرکز مراغه؛ آقایان دکتر بلال پناهی ، دکتر سیروس فخرایی ، دکتر حبیب خلیل پور و دکتر علی باغبان و خانم دکتر مریم زیرک به ترتیب از اعضای علمی رشته های مدیریت،جامعه شناسی،فیزیک و شیمی حضور داشتند با اهداء لوح تقدیر و جوایزی تجلیل و قدر دانی بعمل آمد.