1400/12/21 شنبه
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور:
فعالیت فرهنگی در نظام رتبه بندی، مانده است.

.

دکتر محمد تقی امینی، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در نشست معاونین فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور گفت: در نظام رتبه بندی، اسناد بالا دستی کامل دیده نشده و فعالیت‌های فرهنگی مغفول مانده است.
وی برلزوم توجه به عوامل اجتماعی وفرهنگی درنظام رتبه بندی خاطرنشان کرد:رتبه بندی  باعث ارتقای جایگاه دانشگاه‌ بر اساس اطلاع از نقاط ضعف خود آنها و نیز تاکید و استمرار در نقاط قوت برای  در رتبه بندی برای سال‌های آینده رفع می شود.
دکتر امینی تاکید کرد: در دانشگاه پیام نور ما دو ‌کارگروه‌رتبه‌بندی در سطح مدیران پایه و میانی در خصوص بررسی کلیات و تعیین ‌شاخص‌ها‌ تشکیل شده است.
معاون فرهنگی،اجتماعی و دانشجویی در پایان افزود  : دانشگاه پیام نور رتبه بندی را هدف نمی داند و آن را یک ابزار سنجش برای شناسایی نقاط قوت و ضعف خود تلقی می کندکه به کمک آن  در راستای توسعه علمی و در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام بردارد.